Υρώ Ακριβίδη

Υρώ Ακριβίδη

Η Υρώ Ακριβίδη έχει σπουδάσει στο τμήμα Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες την οδήγησαν στον χώρο του θεάτρου όπου αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Κάλβου – Καλαμπόκη ¨Αθηναϊκή Σκηνή¨. Η αγάπη της για το θέατρο είχε μια πιο ολιστική προσέγγιση ,ήταν το μέσο για να επικοινωνήσει με τους άλλους και να τους κάνει να νοιώσουν όμορφα.
Από μικρή έκανε ρυθμική, χορό και ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, το μπάσκετ και το τένις. Μετά τις σπουδές της, έχοντας περισσότερο χρόνο για αυτοβελτίωση και ιδιαίτερη αγάπη στην άσκηση του σώματος και του πνεύματος, αποφάσισε να γνωρίσει την yoga.

Έτσι το 2011 βρέθηκε δίπλα στο Μιχάλη Φιλίνη, όπου ασχολήθηκε ενεργά με την yoga. Tο 2012 ήθελε να ανακαλύψει την εμπειρία της aerial, όπου και ακολούθησαν σπουδές και μετεκπαιδεύσεις και σε πιο δυναμικά προγράμματα και σπουδές χορού. Δάσκαλοι της είναι η Χριστίνα Μάτση, η Ειρένα Γρηγοράτου, η Τάνια Σαϊτη, η Mαρία Μπάστα, η Μαρία Μαγκανάρη, ο Γιώργος Ανδριανόπουλος και η Χριστίνα Πανταζοπούλου.

Σήμερα είναι πιστοποιημένη E-RYT, RCYT, YACEP Yoga Instructor από τον διεθνή οργανισμό Yoga Alliance
Από το 2014 διατηρεί ένα μοντέρνο Fitness Studio στην περιοχή του Ταύρου. Διδάσκει Yoga, Yoga Kids, Yoga Prenatal,Nidra Yoga, Aerial Yoga, Aerial Yoga Swings, Aerial Yoga Kids, Αerial Pilates, Pilates Mat, Pilates Reformer, Flexibility . Σκοπός της είναι ο κάθε ασκούμενος μέσα από την πρακτική να έρχεται πιο κοντά στον εαυτού του- και να φεύγει πολύ καλύτερα από όταν ήρθε.

Από το 2021 ανήκει στην ομάδα καθηγητών της base training, ως η βασική instructor του εκπαιδευτικού Aerial Specialist.