Running Specialist

Το σεμινάριο Running Specialist για το ατομικό άθλημα με το μεγαλύτερο κοινό σε ολόκληρο τον πλανήτη απέκτησε εκπαιδευτικό προορισμό και βρίσκεται μόνο στη base training!

Το τρέξιμο δεν έχει ηλικία, δεν έχει γεωγραφικούς περιορισμούς και σίγουρα δεν έχει στεγανά. Αρκούν μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και δρόμος για να τρέξεις.

Ειδικά τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι είναι όσοι στρέφονται στο άθλημα αυτό που ξεκινά συνήθως από φυσική δραστηριότητα (βάδην) και σταδιακά εξελίσσεται σε τρέξιμο αντοχής ή ταχύτητας.

Ταυτόχρονα, οι κορυφαίοι αθλητές και προπονητές στον κόσμο, αναζητούν αλλά και εφαρμόζουν τόσο προπονητικά πρωτόκολλα όσο και προπονητικές φιλοσοφίες, που φέρνουν αποτελέσματα.

Στη base training δουλέψαμε με γνώμονα την ουσιαστική και σε βάθος παροχή γνώσης γύρω από το συγκεκριμένο πεδίο και δημιουργήσαμε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που σίγουρα πρέπει να βάλεις στο portfolio σου!

Δημιουργήσαμε το Running Specialist, αναλύοντας τα τεχνικά στοιχεία αλλά και τα προπονητικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζει όποιος τρέχει.

Το σεμινάριο αυτό έχει δομηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να υποστηρίζει γνωσιακά τόσο τους επαγγελματίες δρομείς, όσο και τους χομπίστες. Γι’ αυτό και η ομάδα των εισηγητών μας, αποτελείται από δρομείς και προπονητές κλασικού αθλητισμού, ώστε οι σπουδαστές μας να έχουν τα μέγιστα οφέλη.

Αναλυτικότερα, το Running Specialist περικλείει:

 • Αρχές κινησιολογίας και φυσιολογίας
 • Την κατάλληλη προετοιμασία για μια σωστή προπόνηση
 • Tips για να προετοιμαστεί ο αθλητής ψυχολογικά πριν τον αγώνα
 • Οδηγίες για τρέξιμο σε δρόμο, γήπεδο και διάδρομο
 • Πρωτόκολλα προπόνησης κ.ά.

Το Running Specialist απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται ερασιτεχνικά με το τρέξιμο, αλλά και σ’ αυτούς που συχνά δηλώνουν συμμετοχή σε αγώνες. Παράλληλα, προτείνεται και σε όσους βρίσκονται ήδη στον χώρο του fitness (personal & group trainers, spinning instructors και προπονητές).

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν ολοκληρωμένες γνώσεις, γνωρίζοντας πώς να διαχειρίζονται την προπόνηση τρεξίματος μικρών και μεσαίων αποστάσεων. Παράλληλα, θα έχουν πλήρη εικόνα όλων των τεχνικών χαρακτηριστικών του αθλήματος.

Μόλις ολοκληρώσεις την εκπαίδευσή σου, θα λάβεις επίσημο πιστοποιητικό, με ειδικότητα Running Specialist από τη base training.

 

 • Είναι το μόνο εκπαιδευτικό Σεμινάριο που προσανατολίζεται αποκλειστικά στο τρέξιμο και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες fans του αθλήματος.
 • Γιατί στη base training σού δείχνουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές για ένα σωστό και ασφαλές προπονητικό πλάνο, που σου δίνεται μέσα από επαγγελματίες που ασχολούνται χρόνια με το άθλημα.
 • Γιατί πέρα από τις πρακτικές γνώσεις, σου κάνουμε μια ουσιαστική ανάλυση σε επιστημονικά δεδομένα, βοηθώντας σε να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου και τις δυνατότητές του.
 • Γιατί έχουμε την πείρα να σε διδάξουμε πώς να μεγιστοποιήσεις τις επιδόσεις τις δικές σου ή των αθλητών σου.
 • Γιατί σού δίνουμε την ευκαιρία να κάνεις το Σεμινάριο online, όπου κι αν βρίσκεσαι, με υλικό που μένει στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό σου.
 • Γιατί αφού γίνεις μέλος της base training, θα ενημερώνεσαι για κάθε νέο Σεμινάριο που στόχο έχει να σε ανελίξει επαγγελματικά.
 • Γιατί αποκτάς δικτύωση με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό και το fitness και μπορείς να μάθεις περισσότερα για θέματα που σε ενδιαφέρουν.

Γιατί στο σεμινάριο μας:

-Τονίζονται τα πιο σημαντικά στοιχεία που βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης

-Επισημαίνονται τα συχνότερα λάθη που επιβραδύνουν την εξέλιξη ενός αθλητή

-Επεξηγούνται με επιστημονικό τρόπο οι μηχανισμοί που αυξάνουν την ενέργεια κατά τη διάρκεια του τρεξίματος

-Γίνεται εκτενής αναφορά στα προπονητικά πρωτόκολλα αύξησης δύναμης

-Παρουσιάζονται οι πιο των πιο αποδοτικές πρακτικές για την αγωνιστική προετοιμασία.

Γιατί εάν παρακολουθήσεις αυτό το Σεμινάριο, θα γίνεις ένας ολοκληρωμένος Running Specialist και θα ξεχωρίσεις στο πλέον περιζήτητο Outdoor Sport.

Αντικείμενα διδασκαλίας