Personal Training Certification

Το Personal Training Certification της Base Training, περιλαμβάνει 2 ολοκληρωμένους κύκλους σπουδών.

Κοντά μας θα λάβεις όλα τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία που πρέπει να κρατάς στα χέρια σου, αν θέλεις να γίνεις ένας επαγγελματίας personal trainer με δυναμική θέση στον χώρο του fitness. Αν η αποτελεσματικότητα είναι το ζητούμενο για σένα και πιστεύεις ότι η γνώση είναι ο καλύτερος τρόπος για να την επιτύχεις, κλείσε σήμερα θέση στη Base Training.
 • Γιατί θα λάβεις την πιο ολοκληρωμένη & updated γνώση, μέσα από τις πιο σύγχρονες μελέτες & επιστημονικά δεδομένα.
 • Γιατί έχουμε τον τρόπο να σε κάνουμε έναν εξειδικευμένο και απόλυτα καταρτισμένο fitness instructor στην αγορά του personal training.
 • Γιατί σου παρέχουμε πρακτική & θεωρητική εκπαίδευση με τα πιο ολοκληρωμένα εγχειρίδια, online courses & την πολύωρη εξάσκηση στους χώρους μας.
 • Γιατί θα εκπαιδευτείς πλάι στους καλύτερους καθηγητές, που είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και διαθέτουν κορυφαίες θέσεις στην αγορά.
 • Γιατί η τελική βεβαίωση παρακολούθησης που λαμβάνεις, αποτελεί ένα δυνατό προπύργιο της μελλοντικής σου εξέλιξης.
 • Γιατί η base training διαθέτει μια σημαντική και πολυετή παράδοση στο fitness training και την εκπαίδευση.
 • Γιατί διαθέτει 10 ιδιόκτητα γυμναστήρια και μια εξαιρετικά ισχυρή δικτύωση στην αγορά του fitness.

Level 1 – Personal Training

Η βασική ενότητα Personal Training αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο επίπεδο εξειδικευμένης επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού κύκλου Personal Training CertificationΣυνδυάζοντας τη θεωρητική ύλη με μια σειρά από πρακτικά μαθήματα, θα λάβεις όλα τ’ απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να ξεκινήσεις την περιήγηση σου στον φανταστικό κόσμο της προπονητικής. Πιο συγκεκριμένα:

 • Αξιολογείς και μαθαίνεις να εκτιμάς τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου
 • Δημιουργείς το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για τον εκάστοτε trainee
 • Ελέγχεις και μαθαίνεις τρόπους & τεχνικές, διασφαλίζοντας ότι κάθε άσκηση εκτελείται σωστά
 • Εκπαιδεύεσαι με τις πιο προηγμένες τεχνικές προπόνησης
 • Μαθαίνεις τα σύγχρονα προπονητικά συστήματα
 • Σου δείχνουμε όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους πώλησης & παροχής υπηρεσιών
 • Διδάσκεσαι ασκησιολόγιο με τη βοήθεια εξοπλισμού
 • Μαθαίνεις τεχνικές για outdoor activities

Το σεμινάριο Personal Training σε εισάγει ολοκληρωτικά στον επαγγελματικό κόσμο του fitness. Με αναλυτικά εγχειρίδια, που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ομάδα των πιο κορυφαίων εκπαιδευτικών και online courses, έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις σημαντικές λειτουργίες του σώματός σου και πώς αυτό ανταποκρίνεται σε κάθε σωματική άσκηση.

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πρακτική εξάσκηση με ασκησιολόγιο στα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τους πιο καταξιωμένους καθηγητές της αγοράς.

Αν ονειρεύεσαι να γίνεις επαγγελματίας στο fitness, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το Σεμινάριο που θα σου δώσει τη σημαντική να ξεκινήσεις δυναμικά μια σταδιοδρομία ως personal trainer.

Το σεμινάριο Personal Training απευθύνεται σε επιχειρηματίες που αγαπούν τον χώρο της γυμναστικής, διατηρώντας δικό τους χώρο (γυμναστήριο, training studio κτλ.) και θέλουν να διαχειρίζονται άρτια ή να βοηθούν το προσωπικό και τους ασκούμενους.

Επίσης, στο Σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος και επαγγελματίες από το χώρο (προπονητές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ) οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν συμπληρωματικά τις γνώσεις τους σε σχέση με την εξατομικευμένη προπόνηση (fitness & personal training).

Μετά την ολοκλήρωση του Personal Training, λαμβάνεις:

 • Επίσημο Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Base Training
 • Πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό του οργανισμού Europe Active, EREPS level 4, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε., δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εργαστείς σε γυμναστήρια εκτός Ελλάδος.

***  Τα Σεμινάρια της base training χαρακτηρίζονται για την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά τους. Οι καθηγητές, το εκπαιδευτικό υλικό, τα οπτικοακουστικά μέσα αλλά και ο χώρος μας είναι πρότυπα στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Παρέχουμε ισχυρά πιστοποιητικά, που κάνουν τους σπουδαστές μας εξαιρετικά ανταγνωνιστικούς για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα όμως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σεμιναριακή μας εκπαίδευση δεν υποκαθιστά την πανεπιστημιακή γνώση που λαμβάνει ο απόφοιτος από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΤΕΦΑΑ).

Ως αναγνωρισμένος Personal Trainer μπορείς να εργαστείς τόσο σε χώρους γυμναστηρίου, όσο και σε χώρους που συμπεριλαμβάνουν χώρους εκγύμνασης, όπως τα ξενοδοχεία. Γιατί στα μαθήματα που διδάσκεσαι, αναλύονται τόσο οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι του fitness, όσο και τα επιμέρους διαχειριστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη βιομηχανία των γυμναστηρίων και των training studios.

Αντικείμενα διδασκαλίας

Level 2 – Health Exercise Specialist

Θέλεις να αποκτήσεις πιστοποίηση και πλήρη κατάρτιση για την άσκηση και τις ανάγκες των Ειδικών Πληθυσμών; Στην εξειδικευμένη ενότητα της base training, μπορείς! Λάβε όλα τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεται ο σύχρονος personal trainer για την προπόνηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων.

Η θεωρητική και πρακτική εξειδίκευση γίνεται τόσο ως προς την αξιολόγηση όσο και στον σχεδιασμό ενός κατάλληλου προπονητικού προγράμματος. Οι κατηγορίες που θα μελετηθούν συμπεριλαμβάνουν την άσκηση σχετικά με τον διαβήτη, τον καρκίνο, τα καρδιοαγγειακά νοσήματα, τις παθήσεις του αναπνευστικού, τα μεταβολικά νοσήματα, την δυσλιπιδαιμία και την παχυσαρκία.

Η 2η ενότητα του Personal Training Certification περιλαμβάνει επίσης τις πιο περιζήτητες εξειδικεύσεις, όπως είναι το Sports Performance και το Sports Rehab δίνοντας μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη γνώση στον κάθε σπουδαστή.

Είναι πλέον επίσημο ότι οι ιατρικές πρακτικές εξελίσσονται μέρα με τη μέρα. Οι γιατροί έχουν ξεκινήσει να συνταγογραφούν τη φυσική άσκηση, συστήνοντας στους ασθενείς τους συγκεκριμένες τεχνικές που μπορούν να γίνουν μόνο με την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών.

Γι’ αυτό και η Base Training δημιούργησε το Σεμινάριο Health Exercise Specialist που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεται να έχει κάποιος, ώστε να γίνει προπονητής ατόμων που αντιμετωπίζουν κάποια πάθηση ή ασθένεια.

Με τα ειδικά εγχειρίδια της Base Training, τα online μαθήματα και τις αποκλειστικές σημειώσεις, έχεις πρόσβαση στη γνώση, κάθε στιγμή.  Οι πιο καταξιωμένοι καθηγητές θα βρίσκονται πάντα στο πλάι σου σε αυτό το εκπαιδευτικό ταξίδι, δίνοντάς σου όλα τα απαραίτητα εφόδια, μέσα από επιστημονικά δεδομένα, μελέτες και συγκεκριμένα ασκησιολόγια.

Η ενότητα αυτή αφορά:

 • Απόφοιτους Πανεπιστημίου
 • Επαγγελματίες με εργασιακή εμπειρία από τον χώρο του fitness
 • Όσους έχουν επίσημη πιστοποίηση στο fitness

Στο πιο πλήρες και ταυτόχρονα γεμάτο με νέα ύλη σεμινάριο Health Exercise Specialist, όσοι συμμετέχουν θα πιστοποιηθούν:

 • Με επίσημη Πιστοποίηση από τη Base Training
 • Με το πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό του οργανισμού Europe Active, EREPS level 5, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη -μέλη της Ευρώπης, ως προϋπόθεση για να εργαστεί κάποιος ως Ειδικός της Άσκησης.

Θεματολογία

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Γιώργος Κοσκορέλος
Ελίνα Βλουτόγλου
Γιάννης Κωστικιάδης
Αλέξανδρος Λαδάς
Πάνος Μπαλατσινός

ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ

ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Σαφέστατα δεν αποτελεί κρατικό πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένα πολύ δυνατό και ολοκληρωμένο πλήρες σεμινάριο.

Ο επίσημος νόμος του κράτους θέτει για την αδειοδότηση γυμναστηρίου κάποιες κτηριακές και κατασκευαστικές προδιαγραφές. Επίσης, θέτει ως προϋπόθεση, ο διευθυντής του γυμναστηρίου να έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ. Ο κάτοχος βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίου από τη Base Training, μπορεί μέσα από συνεργασία με απόφοιτο ΤΕΦΑΑ να λειτουργήσει δικό του γυμναστήριο ή χώρο γυμναστικής.