ΠΑΘΗΣΕΙΣ & ΑΣΚΗΣΗ

Αν είσαι επαγγελματίας προπονητής ή απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και θέλεις να εξελίξεις ακόμη περισσότερο τις γνώσεις σου, στο εργαστήριο «Παθήσεις και Άσκηση» θα έχεις την ευκαιρία που αναζητάς.

Στο workshop αυτό θα αναλυθούν δύο πολύ γνωστές παθήσεις, όπως είναι τα καρδιολογικά νοσήματα και ο διαβήτης, που αφορούν σε μια σημαντική μερίδα πληθυσμού.

Είναι γεγονός ότι η άσκηση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό μέσο πρόληψης, βελτίωσης αλλά και διατήρησης της καλής υγείας. Είναι όμως όλα τα είδη άσκησης κατάλληλα για όλους; Κι αν όχι, τότε ποιες είναι οι ασκήσεις που πρέπει να εκτελούνται, με βάση τις προσωπικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες του εκάστοτε ασκούμενου;

Πώς πρέπει να προπονούμε και να ασκούμε άτομα που πάσχουν από τέτοια νοσήματα; Υπάρχουν πρότυπα που πρέπει να ακολουθούνται και πόση ελευθερία μάς δίνεται για να «αυτοσχεδιάσουμε» όταν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους με τόσο ιδιαίτερες παθήσεις;

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις κι ακόμη περισσότερα, σε περιμένουν εδώ!

Εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή σου στο workshop «Παθήσεις & Άσκηση» σημαίνει την πλήρη πρόσβασή σου σε διαλέξεις που γίνονται τόσο δια ζώσης, όσο και online.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις σε απευθείας σύνδεση τους εξειδικευμένους καθηγητές (με ανώτατη, μεταπτυχιακή και διδακτορική εκπαίδευση) σε ένα σεμινάριο που σου δίνει όλη την ύλη που χρειάζεσαι μεστά και περιεκτικά.

Ολοκληρώνοντας το workshop, θα λάβεις:

  • Ηλεκτρονικές διαφάνειες με τη θεωρητική ύλη που χρειάζεσαι
  • Case studies ασκούμενων που εμπίπτουν του ενδιαφέροντός μας
  • Βίντεο με ασκήσεις που ενδείκνυνται για τις ειδικές ομάδες ατόμων που πάσχουν από καρδιολογικά νοσήματα και διαβήτη
  • Όλο το μάθημα που έχεις παρακολουθήσει, βιντεοσκοπημένο, ώστε να έχεις άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μετά το πέρας του σεμιναρίου
  • Χρήσιμους ηλεκτρονικούς συνδέσμους με επιπρόσθετη ύλη, για να εμβαθύνεις περαιτέρω

Το workshop «Παθήσεις & Άσκηση» απευθύνεται σε προπονητές και απόφοιτους ΤΕΦΑΑ. Στόχος είναι να δώσει στους εξειδικευμένους επαγγελματίες του χώρου της άθλησης και της άσκησης την ευκαιρία να μάθουν ακόμη περισσότερα σχετικά με μια ειδική ομάδα πληθυσμού, που αντιμετωπίζει καρδιολογικά νοσήματα και πάσχει από διαβήτη.

Ωστόσο, οποιοσδήποτε ανήκει στον χώρο του fitness κι επιθυμεί να παρακολουθήσει το εν λόγω εργαστήριο, είναι ευπρόσδεκτος να δηλώσει συμμετοχή.

Μόλις ολοκληρωθεί το εργαστήριο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη πιστοποίηση, με τίτλο «Παθήσεις και Άσκηση» από τη base training.