Μυρτώ Καλογεροπούλου

Μυρτώ Καλογεροπούλου

Η Μυρτώ είναι Fitness Expert και Personal Trainer, ιδρύτρια του LAB by Myrto Kalogeropoulou.
Ξεκίνησε ως απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής σχολής κλασικού και σύγχρονου χορού «Ραλλού Μάνου», στη συνέχεια εξελίχθηκε σε Certified Pilates Instructor από το Balanced Body University, με εξειδίκευση στην αποκατάσταση τραυματισμών και επίσημη εκπαιδεύτρια της μεθόδου Pilates στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα Peak Pilates.

Παράλληλα αποφοίτησε από το τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ακολούθησαν πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις στο Cross Training και τη μέθοδο HIIT, στην Ελλάδα και το Λονδίνο. Εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο ως Master Trainer της UGI ®️ ball. Είναι κάτοχος του πτυχίου Sports Nutrition του εκπαιδευτικού φορέα ISSN. Έχει ασχοληθεί κυρίως με το ορεινό τρέξιμο αποστάσεων, με συμμετοχές και διακρίσεις σε αγώνες ορεινού τρεξίματος και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με δρομικούς ημιμαραθώνιους και μαραθώνιους.

Από τον Οκτώβριο του 2022 ,θα ξεκινήσει το Αccredited Diploma Life Coaching, του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Η πειθαρχία, η συνέπεια και η επιμονή είναι οι 3 βασικές αξίες της για την επίτευξη και τη διατήρηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Από το 2022, ανήκει στην ομάδα καθηγητών της base training, στον κύκλο σπουδών Pilates.