Base Training – Ακαδημία για Personal Trainers

Η base training αποτελεί την πιο αξιόπιστη και σίγουρη επιλογή για σεμινάρια στον χώρο των Personal Trainers και της Fitness Εκπαίδευσης.

1 +
ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
1 +
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕς
1 +
ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ
1
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Στο δυναμικό της διαθέτει πάνω από 30 καταξιωμένους καθηγητές και συνεργάζεται με περισσότερες από 25 κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της Εκπαίδευσης και του Fitness. Την ίδια στιγμή, κατέχει 10 ιδιόκτητα γυμναστήρια και συνεχίζει απρόσκοπτα την ανάπτυξή της. Γι’ αυτό τον λόγο, περισσότεροι από 3.000 σπουδαστές εμπιστεύονται τα σεμινάρια και τα εργαστήριά μας από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση EREPS

Η σχολή μας έχει λάβει ευρωπαϊκή πιστοποίηση EREPS (Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών της Άσκησης) και επίσημη έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας ως Αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Επίπεδο 1, Αριθμός 2101163), αποδεικνύοντας με τον πιο σαφή τρόπο την ποιότητα των σεμιναρίων της.

Η Πιστοποίηση EREPS δίνεται από τον Europe Active (http://www.europeactive.eu/) , τον κορυφαίο –μη κερδοσκοπικό- οργανισμό που αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό τομέα υγείας, φυσικής και σωματικής κατάστασης. Τα μέλη καταχωρούνται στη λίστα των διαπιστευμένων επαγγελματιών, η οποία είναι καταχωρημένη στο επίσημο SITE (https://www.ereps.eu/) κι έχουν το δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος σε 28 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πρότυπο ISO PLUS 9001:2015

Με πιστοποίηση επίσης προτύπου ISO PLUS 9001:2015, η base training αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ποιότητα και στην πλήρη ικανοποίηση των μελών της, καθώς και την προσήλωσή της στις υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Σε καλούμε στην έδρα μας, για να σε ενημερώσουμε από κοντά για τις δυνατότητες εξέλιξής σου στον χώρο του Personal & Pilates Training, αλλά και πολλών άλλων ειδικοτήτων της αγοράς του fitness, της άθλησης και της υγείας. Οι ειδικοί των σεμιναρίων και του fitness βρίσκονται στη διάθεσή σου!

Συχνές ερωτήσεις

Η διάρκεια των βασικών μας σεμιναρίων (personal & Pilates training seminars) έχει οριστεί βάσει της ύλης που πρέπει να διδαχθεί και να αναλυθεί. Τόσο η ύλη όσο και η πρακτική εξάσκηση που κάνουν οι σπουδαστές μας, είναι εκτενείς. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά και Αμερικανικά πρότυπα εκπαίδευσης στο αντικείμενο του fitness, είναι από τις αναλυτικότερες που προσφέρονται από ιδιωτικό φορέα εκμάθησης παγκοσμίως. Κι αυτό γιατί μας αρέσει να παρέχουμε ολοκληρωμένη γνώση και φροντίζουμε να δίνουμε πάντα το πιο ποιοτικό απόσταγμα της πολυετούς μας εμπειρίας.

Η base training είναι υπερήφανη για τα εκπαιδευτικά αντικείμενα που πρώτη εισάγει και δημιουργεί στον χώρο του fitness και του Pilates. Η πιο σημαντική, ωστόσο, είναι η διαδικασία εκπαίδευσης που ακολουθείται αλλά και ο τρόπος που ολοκληρώνεται το εκάστοτε εκπαιδευτικό κεφάλαιο. Βασικούς συμμάχους στην πορεία μας αυτή αποτελούν τόσο τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μας μέσα αλλά και η διαδραστικότητα, σημεία που κατέχουν εξέχοντα ρόλο για εμάς.

Πιο συγκεκριμένα, το ξεχωριστό μαθησιακό μας σύστημα, συνδυάζει την πρακτική εφαρμογή και την αμεσότητα της παρακολούθησης βίντεο, βάζοντας στην άκρη τον «μονόδρομο» του διαβάσματος ενός κειμένου. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνουμε μια πιο παραγωγική κι ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική διαδρομή, ειδικά για σπουδαστές που δυσκολεύονται να αφομοιώσουν μεγάλα κείμενα.

Το σύστημά μας εφαρμόζεται με επιτυχία ακόμη και στο καθαρά πρακτικό κομμάτι των σεμιναρίων (personal trainer seminars, pilates training certifications κτλ), προσφέροντας στους σπουδαστές μας μια άρτια και ολοκληρωμένη μαθησιακή διαδικασία.

Το ανώτατο πιστοποιητικό εκπαίδευσης είναι το πανεπιστημιακό πτυχίο, το οποίο αντιστοιχεί σε 4ετή εκπαίδευση. Το 2ετές μας πρόγραμμα δίνει κρατικό πτυχίο Προπονητή Αθλημάτων μέσα από τη φοίτηση στο ΙΕΚ Προπονητικής. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι οι απόφοιτοί μας μπορούν να εργασθούν ως προπονητές και να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον χώρο του fitness. H συμμετοχή σε σεμινάρια (personal trainer seminars, fitness training certifications, spinning & indoor cycling courses, pilates training κ.ά.) της base training δίνει τη δυνατότητα σε αποφοίτους του ΤΕΦΑΑ (ΣΕΦΑΑ πλέον), να εξειδικευτούν και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή αγορά.

Ο επίσημος νόμος του κράτους θέτει κάποιες κτηριακές και κατασκευαστικές προδιαγραφές για την άδεια γυμναστηρίου. 

Επίσης, ορίζει ότι ο διευθυντής του γυμναστηρίου πρέπει να είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Ένας κάτοχος βεβαίωσης παρακολούθησης σεμιναρίου (personal trainer, Pilates trainer, cycling instructor, spinning instructor κ.ά.) από την base training, μπορεί να ανοίξει ένα δικό του γυμναστήριο ή χώρο γυμναστικής, μέσα από συνεργασία με απόφοιτο ΤΕΦΑΑ. Όλοι οι καθηγητές της base training στηρίζουν πάντα τους συμμετέχοντες, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στον χώρο της άσκησης.

Τα όνειρα και οι στόχοι τίθενται για να πραγματοποιούνται. Αυτό είναι το δικό μας ιδανικό.

Ο αθλητικός νόμος είναι σαφής. Στην Ελλάδα μπορεί κανείς να εργασθεί ως προπονητής και ως απλός γυμναστής σε γυμναστηριακό χώρο, όταν είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ.

Στην Ε.Ε. από την άλλη, ο νόμος επιτρέπει σε κατόχους Certification EREPS Level 4 να εργασθούν σε όλα τα γυμναστήρια. Στην Ελλάδα, είναι ανοιχτό το πεδίο εργασίας σε όλους, είτε ως υπάλληλοι γραφείου, είτε ως απασχολούμενοι άλλων ειδικοτήτων (υποδοχή, γραμματειακή υποστήριξη, υπεύθυνοι πωλήσεων, διεύθυνση οικονομικών και γενική διαχείριση γυμναστηρίου κ.ά.).

Erasmus+ Project

Η ακαδημία, σε συνεργασία με άλλες 2 σχολές fitness από την Κροατία και τη Φινλανδία, συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία δημιουργίας των συνθηκών για την καλύτερη σύμπραξη μεταξύ γιατρών και γυμναστών. Έχοντας ουσιαστική εμπειρία σε ιατρικά και προπονητικά θέματα, ένα πλήρως καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό αλλά και μια εξαιρετική διοικητική ομάδα, δημιουργούμε όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα αποτελέσουν οδηγό στην συνεργασία μεταξύ ιατρών και προπονητών όλης της Ευρωπαϊκή κοινότητα.

Αναγνώριση & Διαπίστευση