Aerial Specialist Certification

Ειδικότητες Η μέθοδος εκγύμνασης Aerial περιλαμβάνει ακροβατικές κινήσεις εκγύμνασης και ασκήσεις διάτασης και ευλυγισίας.

Η μέθοδος εκγύμνασης Aerial συνδυάζει αρμονικά μερικές απο τις βασικές κινήσεις pilates με στοιχεία ενδυνάμωσης, ισορροπίας και σωστής στάσης σώματος, προωθώντας ταυτόχρονα και την ευεργετική σύνδεση νου και σώματος. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τρισδιάστατη κίνηση, την περιστροφή και την λειτουργική κίνηση των αρθρώσεων, την ενδυνάμωση του πυρήνα και την ευελιξία, όλα αυτά με την βοήθεια ενός πανιού (αιώρα) , μήκους 5 μέτρων, πλάτους 2,5 μέτρων που αντέχει βάρος έως 400 κιλά!

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα κάνοντας μια διαφορετική προπόνηση πέρα απο τα καθιερωμένα βάρη ή την έντονη cardio προπόνηση του γυμναστηρίου, αλλά και σε όσους θέλουν απλά να ζήσουν μια εναλλακτική μορφή ελεύθερης κίνησης και αρμονικής σωματικής έκφρασης.

Αν θέλεις και εσύ να ζήσεις την διασκεδαστική και challenging εμπειρία του Aerial και να γίνεις ο επόμενος ή η επόμενη Aerial Specialist, έλα στο ειδικά διαμορφωμένο σεμινάριο της base training. Μέσα απο τρείς ξεχωριστές ενότητες που επικεντρώνονται στην ενδυνάμωση, την ανάπτυξη ευλυγισίας, την αποκατάσταση και την χαλάρωση, θα διδαχθείς όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζεται ο σύγχρονος aerial instructor για να προσφέρει κάθε φορά στους ασκούμενους του την απόλυτη aerial εμπειρία.

Σε περιμένουμε να πετάξουμε μαζί προς την επιτυχία!

AERIAL FLOW

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατάσεων, βελτίωση ευλυγισίας, ισορροπίας και ορθοσωμίας. Συμπεριλαμβάνει μέσα όλο το σύστημα της «διάσημης» Aerial Yoga, όμως επιπλέον το πρόγραμμα ενισχύεται με παθητικές διατάσεις για όλο το σώμα, ώστε να επιμηκύνει τους μύες πιο έντονα, από κάθε άλλη μορφή διατάσεων.

Στην base training θα διδαχθεί ο τρόπος και η τεχνική όπου και οι ασκήσεις μπορούν να μπουν σε ροή. Επίσης θα δοθούν ερεθίσματα σχετικά με το πώς το μάθημα μπορεί να προσαρμοστεί σε εφήβους και παιδιά.

Στόχος

 • Να μπορούν οι σπουδαστές να μπούνε και να βγούνε από την κάθε θέση με ασφάλεια
 • Να μπορούν να βελτιώσουν την σωστή στάση του σώματος
 • Κατανόηση λαβών και θέσεων
 • Να μπορούν να διδάξουν ολοκληρωμένα μαθήματα Aerial Yoga, Aerial flexibility
 • Μετά την εκπαίδευση, να είναι σε θέση να συνθέσουν ασκήσεις σε ροή

Αντικείμενα διδασκαλίας

Υποχρεώσεις σπουδαστή

AERIAL FITNESS

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης, που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες στην προπόνηση σου.

Η αιώρα μας λειτουργεί ως ιμάντας αιώρησης , είναι ένας διαφορετικός τρόπος λειτουργικής  προπόνησης καθώς χρειάζεται να ενεργοποιηθεί και να συμμετάσχει ολόκληρο το σώμα. Ενδυνάμωση κορμού, ποδιών και χεριών μέσα από έλξεις, αιωρήσεις, κωλοτούμπες, στηρίξεις , αναστραμμένες  θέσεις, θα αυξήσουν το βαθμό δυσκολίας και θα δώσουν διαφορετική δυναμική σε γνώριμο ασκησιολόγιο, όπως καθίσματα, κωπηλατικές, σανίδες, έλξεις. Και φυσικά, οι κοιλιακοί θα πάρουν φωτιά!

Στόχος:

 • Να μπορούν οι σπουδαστές να μπούνε και να βγούνε από την κάθε θέση με ασφάλεια
 • Να ενδυναμώσουν τον κορμό και τα άνω και κάτω άκρα τους
 • Κατανόηση λαβών και θέσεων
 • Να μπορούν να διδάξουν ολοκληρωμένα μαθήματα Aerial Dynamic

Αντικείμενα διδασκαλίας

Υποχρεώσεις σπουδαστή

AERIAL HOLISTIC

H  συγκεκριμένη πρακτική περιλαμβάνει τη παραδοσιακή μεθόδο του  PILATES με την χρήση της αιώρας, βασισμένη στην τεχνική ανοπνοών, στον έλεγχο και τον συντονισμό των κινήσεων. Το πανί, ως ενα διαφορετικό prop, βοηθάει ώστε να ενδυναμώσουμε τους εν το βαθυ μύες, τους κοιλιακους και τους ορθοτήρες μύες της σπονδυλικής στήλης.

Επιπλέον θα μελετήσουμε και να διδαχτούμε την θεραπευτική πλευρα του Aerial Pilates, με το πανί πια χαμηλωμένο να βοηθάει να μαλακώσουν οι μύες και να δίνει διάταση σε όλο το σώμα, με συγκεκριμενες τεχνικες , ανακουφίζοντας το από πόνους και εντάσεις.

ΣΤΟΧΟΣ:

 • Να μπορούν να μπούνε και να βγούνε από την κάθε θέση με ασφάλεια
 • Να μπορούν καθοδηγήσουν και να δώσουν παραλλαγές ανάλογα με τις δυσκολίες του ασκούμενου
 • Βελτίωση στάσης σώματος, και ενδυνάμωση του κορμού με ακρίβεια
 • Να μπορούν να διδάξουν ολοκληρωμένα μαθήματα Aerial Pilates & Aerial Restorative

Αντικείμενα διδασκαλίας

Υποχρεώσεις σπουδαστή

*** Το Aerial Certification διατίθεται και ONLINE

Καθηγητές

Υρώ Ακριβίδη
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.