Advanced Personal Training

Το Σεμινάριο Personal Training αποτελεί το πρώτο επίπεδο εξειδίκευσης της Base Training και χωρίζεται σε 2 επιμέρους εκπαιδευτικές ενότητες: το “Fitness Science” και το “Becoming a Pro”.

Κοντά μας θα λάβεις όλα τα απαραίτητα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία που πρέπει να κρατάς στα χέρια σου, αν θέλεις να γίνεις ένας επαγγελματίας personal trainer με δυναμική θέση στον χώρο του fitness. Αν η αποτελεσματικότητα είναι το ζητούμενο για σένα και πιστεύεις ότι η γνώση είναι ο καλύτερος τρόπος για να την επιτύχεις, κλείσε σήμερα θέση στη Base Training.

 • Γιατί θα λάβεις την πιο ολοκληρωμένη & updated γνώση, μέσα από τις πιο σύγχρονες μελέτες & επιστημονικά δεδομένα.
 • Γιατί έχουμε τον τρόπο να σε κάνουμε έναν εξειδικευμένο και απόλυτα καταρτισμένο fitness instructor στην αγορά του personal training.
 • Γιατί σου παρέχουμε πρακτική & θεωρητική εκπαίδευση με τα πιο ολοκληρωμένα εγχειρίδια, online courses & την πολύωρη εξάσκηση στους χώρους μας.
 • Γιατί θα εκπαιδευτείς πλάι στους καλύτερους καθηγητές, που είναι κορυφαίοι στον τομέα τους και διαθέτουν κορυφαίες θέσεις στην αγορά.
 • Γιατί η τελική βεβαίωση παρακολούθησης που λαμβάνεις, αποτελεί ένα δυνατό προπύργιο της μελλοντικής σου εξέλιξης.
 • Γιατί η base training διαθέτει μια σημαντική και πολυετή παράδοση στο fitness training και την εκπαίδευση.
 • Γιατί διαθέτει 10 ιδιόκτητα γυμναστήρια και μια εξαιρετικά ισχυρή δικτύωση στην αγορά του fitness.

Ενότητα Α : Fitness Science

Το Σεμινάριο Fitness Science αποτελεί την πρώτη ενότητα επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού κύκλου Personal Training.

Συνδυάζοντας τη θεωρητική ύλη με μια σειρά από πρακτικά μαθήματα, θα λάβεις όλα τ’ απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να ξεκινήσεις την περιήγηση σου στον φανταστικό κόσμο του fitness.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Αξιολογείς και μαθαίνεις να εκτιμάς τη φυσική κατάσταση του ασκούμενου
 • Δημιουργείς το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για τον εκάστοτε trainee
 • Ελέγχεις και μαθαίνεις τρόπους & τεχνικές, διασφαλίζοντας ότι κάθε άσκηση εκτελείται σωστά

Ενότητα Β : Becoming a Pro

Το “Becoming a Pro” αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Fitness Science. Mε την ολοκλήρωση της 2ης ενότητας του Personal Training “Becoming a Pro”, ολοκληρώνεται το πρώτο επίπεδο επιμόρφωσης του εκπαιδευτικού κύκλου Personal Training Certification.

Συνδυάζοντας τη θεωρητική ύλη με μια σειρά από πρακτικά μαθήματα, θα λάβεις όλα τ’ απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να ξεκινήσεις την περιήγηση σου στον φανταστικό κόσμο της προπονητικής.

Πιο συγκεκριμένα:

 • Εκπαιδεύεσαι με τις πιο προηγμένες τεχνικές προπόνησης
 • Μαθαίνεις τα σύγχρονα προπονητικά συστήματα
 • Σου δείχνουμε όλες τις αποτελεσματικές μεθόδους πώλησης & παροχής υπηρεσιών
 • Διδάσκεσαι ασκησιολόγιο με τη βοήθεια εξοπλισμού
 • Μαθαίνεις τεχνικές για outdoor activities

Q & A

Το σεμινάριο Personal Training σε εισάγει ολοκληρωτικά στον επαγγελματικό κόσμο του fitness. Με αναλυτικά εγχειρίδια, που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ομάδα των πιο κορυφαίων εκπαιδευτικών και online courses, έχεις τη δυνατότητα να κατανοήσεις σημαντικές λειτουργίες του σώματός σου και πώς αυτό ανταποκρίνεται σε κάθε σωματική άσκηση.

Παράλληλα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πρακτική εξάσκηση με ασκησιολόγιο στα πιο σύγχρονα μηχανήματα και τους πιο καταξιωμένους καθηγητές της αγοράς.

Αν ονειρεύεσαι να γίνεις επαγγελματίας στο fitness, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το Σεμινάριο που θα σου δώσει τη σημαντική να ξεκινήσεις δυναμικά μια σταδιοδρομία ως personal trainer.

Το σεμινάριο Personal Training απευθύνεται σε επιχειρηματίες που αγαπούν τον χώρο της γυμναστικής, διατηρώντας δικό τους χώρο (γυμναστήριο, training studio κτλ.) και θέλουν να διαχειρίζονται άρτια ή να βοηθούν το προσωπικό και τους ασκούμενους.

Επίσης, στο Σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος και επαγγελματίες από το χώρο (προπονητές, απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ) οι οποίοι θέλουν να ενισχύσουν συμπληρωματικά τις γνώσεις τους σε σχέση με την εξατομικευμένη προπόνηση (fitness & personal training).

Μετά την ολοκλήρωση του Personal Training, λαμβάνεις:

 • Επίσημο Πιστοποιητικό παρακολούθησης από τη Base Training
 • Πανευρωπαϊκό πιστοποιητικό του οργανισμού Europe Active, EREPS level 4, το οποίο αναγνωρίζεται σε όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε., δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εργαστείς σε γυμναστήρια εκτός Ελλάδος.

***  Τα Σεμινάρια της base training χαρακτηρίζονται για την εξαιρετικά υψηλή ποιότητά τους. Οι καθηγητές, το εκπαιδευτικό υλικό, τα οπτικοακουστικά μέσα αλλά και ο χώρος μας είναι πρότυπα στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Παρέχουμε ισχυρά πιστοποιητικά, που κάνουν τους σπουδαστές μας εξαιρετικά ανταγνωνιστικούς για την αγορά εργασίας.

Παράλληλα όμως, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η σεμιναριακή μας εκπαίδευση δεν υποκαθιστά την πανεπιστημιακή γνώση που λαμβάνει ο απόφοιτος από τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (ΤΕΦΑΑ).

Ως αναγνωρισμένος Personal Trainer μπορείς να εργαστείς τόσο σε χώρους γυμναστηρίου, όσο και σε χώρους που συμπεριλαμβάνουν χώρους εκγύμνασης, όπως τα ξενοδοχεία. Γιατί στα μαθήματα που διδάσκεσαι, αναλύονται τόσο οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι του fitness, όσο και τα επιμέρους διαχειριστικά αντικείμενα που σχετίζονται με τη βιομηχανία των γυμναστηρίων και των training studios.

Αντικείμενα διδασκαλίας

ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Δημήτρης Ανδριανόπουλος
Κατερίνα Καλή
Πάνος Μπαλατσινός
Χρήστος Ριγανάς
Γιάννης Κωστικιάδης
Πάνος Μπαλατσινός
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.

Συχνές Ερωτήσεις

Σαφέστατα δεν αποτελεί κρατικό πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένα πολύ δυνατό και ολοκληρωμένο πλήρες σεμινάριο.

Μπορεί κάποιος που δεν έχει πτυχίο ΤΕΦΑΑ να ανοίξει επιχείρηση γυμναστηρίου?