Παράρτημα Κύπρου

The Limassol College

Η παρουσία της base training στη Μεγαλόνησο ξεκίνησε το 2015. Από τότε μέχρι και σήμερα, διαγράφει μια εξαιρετική πορεία, με περισσότερα από 70 άτομα να έχουν συμμετάσχει κι εκπαιδευτεί στα σεμινάρια της σχολής μας.

Από το 2019 η παρουσία της ενισχύεται ακόμα περισσότερο, καθώς εντάσσεται στα εκπαιδευτικά προγράμματα του «THE LIMASSOL COLLEGE».

Το Κολλέγιο της Λεμεσσού, γνωστό για τις σπουδές στους κλάδους της ομορφιάς, της κοσμητολογίας, της διαιτολογίας αλλά και με την ισχυρή πλέον εκπαιδευτική του παρουσία στη δημοσιογραφία, ενισχύει τους κύκλους σπουδών του, εντάσσοντας πιστοποιήσεις στον κλάδο της προπονητικής.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει γνώση στα πεδία:

Αναφορικά με τον τομέα του fitness, οι σπουδαστές πιστοποιούνται στις ειδικότητες:

FITNESS SCIENCE & PERSONAL TRAINING

Ο κύκλος σπουδών του αρχικού εκπαιδευτικού προγράμματος (σεμινάρια personal trainer) διαρκεί 3 μήνες και περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Μαζί με τις 2 πιστοποιήσεις στο Fitness, οι απόφοιτοι λαμβάνουν επιπλέον και την πιστοποίηση του FUNCTIONAL TRAINER.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μετά από την πρώτη βαθμίδα πιστοποίησης, οι σπουδαστές είναι σε θέση να συνεχίσουν στις περιζήτητες και γνωστότερες ειδικότητες μας, εμβαθύνοντας με γνώσεις σε θέματα άσκησης & υγείας, αλλά και άσκησης & επιδόσεων.

Αναλυτικά όλα τα μαθήματα των 2 επιπέδων (πιστοποίηση personal training) αλλά και όλες οι ειδικότητες εδώ.

Στο άμεσο μέλλον το «THE LIMASSOL COLLEGE» και η base training θα δώσουν στους φοιτητές τους τη δυνατότητα κρατικής πιστοποίησης σε βαθμό ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ αναγνωρισμένο σε ελλαδικό, κυπριακό αλλά και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Πιστοποιητικό EREPS

Το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό «EREPS Level 4» παρέχεται σε όλους όσοι επιτυχώς ολοκληρώνουν το αρχικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Παράλληλα, οι παλιοί φοιτητές της base training Cyprus έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τα Certifications τους.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Σύμφωνα με επίσημη Ευρωπαϊκή οδηγία, με το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί κάποιος να εργασθεί σε γυμναστήρια και χώρους άσκησης. Σας περιμένουμε να ξεπεράσουμε τα εγχώρια δεδομένα και να δημιουργήσουμε ένα μέλλον με γερά θεμέλια και δυνατότητες διαρκούς εξέλιξης. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tlc.ac.cy/contact
ΚΥΝΗΓΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΑΣ!
Ξεκίνα Σήμερα

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και η ομάδα της Base Training θα επικοινωνήσει μαζί σου άμεσα! Τα πεδία που είναι επισημασμένα με * είναι υποχρεωτικά.